Wedden op Wielrennen

Bij de online bookmakers kunnen liefhebbers van alle soorten sport een weddenschap plaatsen. Het maakt niet uit of het nu om voetbal, handbal, snooker of zelfs Esports gaat. Gelukkig kan er ook gewed worden op wielrennen, bijvoorbeeld tijdens de Tour de France of de Giro d’Italia. Eigenlijk is wedden op wielrennen een stuk makkelijker dan jij zal denken, simpelweg omdat de komst van de online bookmakers vele deuren hebben geopend.

Gokken op wielrennen

Jij kan kiezen uit tientallen verschillende online bookmakers, waaronder Bwin en Betser. Er kan binnen no-time een account worden aangemaakt op deze goksites, dit is volledig kosteloos. Check bij het wedden op wielrennen wel altijd van te voren welke welkomstbonus er voor jouw klaarstaat. Want je moet vanzelfsprekend wel voor het beste aanbod gaan. Direct na de eerste storting is het mogelijk om een geldbedrag in te zetten op jouw favoriete wielrenner of wielrenster.

Inzetmogelijkheden

Natuurlijk verschilt het per aanbieder hoeveel inzetmogelijkheden er beschikbaar zijn. Sommige bookmakers pakken echt uit bij een klassieker, terwijl de ander zijn aandacht richt op grotere rondes zoals de Tour de France. Meestal kan er ingezet worden op de winnaar van een etappe of de gehele ronde. Maar ook een gokje op de winnaar van de bergtrui of de witte trui behoort tot de mogelijkheden.

Favorieten tijdens een ronde

Noteringen zijn er niet voor niets! Los van het feit dat het aangeeft hoe hoog de winst kan zijn, kan hier ook aan worden afgelezen wat jouw winstkansen nu daadwerkelijk zijn. Staar je alleen niet blind op de favorieten, want ook de beste renners kunnen steken laten vallen. Doe goede research, zoek uit welke wielrenners er in vorm zijn en/of het parcours de desbetreffende renner wel ligt.